over DE BUNKER ZOUTKLINIEK

Wij hebben voor ons bedrijf een bijzondere locatie gekozen. Het idee is een beetje bizar, maar des te spannender. Midden in Rotterdam ligt op een privéterrein een bunker die is overgebleven uit de Tweede Wereldoorlog te midden van een enorme groene oase. De buitenmuren van de bunker zijn maar liefst 1,5 m dik, wat in de lawaaierige stad een ongekende stilte biedt. De plek bij uitstek dus om  verbinding te maken met uw innerlijke rust.

 

In de bunker hebben we drie kamers voor verschillende functies en therapieën ontworpen. 

Sofia kamer

De Sofia kamer is de grootste zoutkamer in onze bunker. Hij biedt normaliter ruimte aan 1o heerlijke ligstoelen.  In coronatijden zijn dit er - afhankelijk van de actuele coronaregels - iets minder. De kamer die zijn naam ontleent aan het Griekse woord 'wijsheid' is sfeervol ingericht en is bij uitstek geschikt voor workshops, bedrijfssessies of andere activiteiten die we er door het jaar heen zullen organiseren. Maar u kunt er uiteraard ook in uw  eentje tot rustkomen, wegdromend op onze kalmerende muziek,  terwijl het Himalaya zout u van top tot teen en van binnen en buiten reinigt.

Praid kamer

De Paraid kamer vernoemd naar het zout dat er in overvloed te vinden is: Paraid zout.  Deze bijzondere zoutsoort ontstond toen 250 miljoen jaar gelden Pangea brak, tektonische platen nieuwe oceanen vormden en het water dat ooit de ruimte boven Transsylvanië vulde, verdampte. Met maar liefst 84 sporenelementen is het resterende Paraid zout een van de heilzaamste soorten ter wereld. Speciaal voor gezinnen met kleine kinderen en kleuters hebben we er in de Paraid kamer daarom meteen een hele zoutzandbak mee gemaakt!
Uiteraard biedt onze Paraid kamer ook voor volwassen een uitstekende plaats om privé  sessie te volgen.

 

Rozália kamer

 

De naam Rozália van deze ultieme zoutkamer is een eerbetoon aan een bijzondere vrouw. Je zou haar de grootmoeder van de Zoutbunker kunnen noemen. Het waren haar magische vertellingen die  de kracht van zout tot leven brachten. Hoe? Lees hier het inspirerende verhaal van Maria.  De Rozália kamer is dan ook de kamer bij uitstek om het Himalaya zout haar reinigende werk te laten doen terwijl u in contact komt met de scheppingskracht in uzelf. Voor extra inspiratie is er uiteraard muziek. Voor extra comfort zijn er twee zero gravity massagestoelen.


Bent u na een bezoek aan een van onze kamers overtuigt van de kracht van zout? Bij de receptie en bijbehorende ontvangstruimte bestaat er de mogelijk om speciale zoutproducten te proberen en aan te schaffen.