Programma's

REGULIERE SESSIES IN DE ZOUTKAMERS

 
Gong Massage & Klankmassage

Wilt u een ontspannen en unieke ervaring?

Een boost geven aan uw immuunsysteem en tegelijkertijd u gedachten, ziel en lichaam zuiveren?

Gong massage beleving en helende klanken inclusief Halotherapie (in groepssessie/max 5 personen). De trillingen van de grote Tam Tam gong raken datgene in jou aan waardoor je energie weer vrij kan stromen. Je zit nl op enkele centimeters vanaf de gong. Aansluitend volgt een soepel en intense klankspel waarin je diep weg kunt dromen. Heb je gevoelens van stress, een burn-out, last van slapeloosheid of een enorme behoefte aan ontspanning? Laat je dan meenemen in de golfbeweging en je energie kan weer vrij stromen door deze innerlijk massage. .

Reserveer je plek op tijd! Er kunnen maximaal 5 personen deelnemen per tijdstip.
Prijs vanaf: € 40.00

Klankmassage (21 klankschaal massage op de behandeltafel en gong massage in combinatie met Halotherapie) 60 minuten 1 persoon of 2 personen. Ontdek de veilige plek in jezelf. De trillingen van de grote Tam Tam gong dringen door tot in de diepste lagen van je body en mind. Daarna volgt liggende massage met maar liefst 21 bronzen klankschalen. Ze staan om je een en worden ook op je lichaam geplaatst. De trillingen van de klankschalen raken de oorzaken aan van eventuele lichaamspijnen, slapeloosheid, stress of burn-out, waardoor je energie weer vrij kan stromen. 1 persoon á 60 minuten 79 euro of 2 personen á 133 euro

Jessica Miog.

Jessica Miog is geraakt door de betoverende klanken en trillingen van deze oer-instrumenten. Met toewijding bespeelt ze klankschalen, de grote Tam Tam gong en nog vele andere oer-instrumenten. Hiermee brengt ze je in verstilling. Naar de plek waar ware rust en vrede huist..

Massage met Halotherapie in een Zoutkamer

Wilt u een ontspannen en unieke ervaring? Een boost geven aan uw immuunsysteem? De combinatie van een zouttherapiesessie met een lichaamsmassage waar we de Aphrodite olieproducten voor gebruiken is een bijzondere ervaring.Ervaren masseuren van My Time Relax en Mee Time geven een massage die preventief werkt. De ontspanningsmassage zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker los gelaten kunnen worden in uw lichaam. Tijdens de massage vloeien spanningen, die veel klachten veroorzaken, weg en komt de geest tot rust. Het is een absolute aanrader voor uw lichaam en geest. Het bijzondere klimaat in de zoutkamer Praid van De Bunker Zoutkliniek heeft een positieve uitwerking op je algehele gezondheid. Het verbetert je immuunsysteem en de longfunctie. Het is ontstekingsremmend en helpt bij huidproblemen. Oneven zondagen tussen 10:30 uur en 17:00 uur kun u uw massage reserveren.

De combinatiebehandeling duurt 50 minuten. (30 minuut massage, 50 minuut halotherapie)

Kosten vanaf € 64.50

Er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar! Reserveer op tijd.

Voor het reserveren kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 010-848 62 37

Combinatiebehandeling: Halotherapie met reiki

Wil je het anders, ontspannen zijn en weet je niet precies hoe je dat het beste aan kunt pakken? Tijdens een duo behandeling halotherapie met reiki, krijgen lichaam en geest rust en energie. In de eerste plaats is Reiki gebaseerd op een overdracht van de energie tussen u en de therapeut. Blokkades in de energiebanen worden, waar mogelijk, opgeheven zodat de energie beter gaat stromen. De behandeling is ontspannen en reinigend. U voelt weer ruimte voor een mogelijk volgende stap in het proces. De Praid zoutkamer is opgebouwd uit mineraalzout. In de kamer wordt hoogwaardig zout verstuift en verspreid. Het bijzondere klimaat in deze zoutkamer heeft een positieve uitwerking op je algehele gezondheid. Het verbetert je immuunsysteem en longfunctie. Daarnaast is het ontstekingsremmend en helpt de behandeling bij huidproblemen.

De combinatiebehandeling duurt 50 minuten.

Kosten: € 60.00

Laatste vrijdagen van de maand.

Er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar! Reserveer op tijd.

ARRANGEMENTEN VOOR BEDRIJVEN / THEMA GERICHTE PROGRAMMA’S

Bedrijven hebben de laatste decennia laten zien dat investeren in het welzijn van medewerkers loont. Middels zouttherapie, worden medewerkers gestimuleerd om mentaal en fysiek fit te blijven. Ben je op zoek naar een originele plek voor een brainstorm, helende halotherapie sessie, werk-uitje of voor een leuke middag met collega’s of medewerkers? Misschien dat een van onze groepskamer bij De Bunker Zoutkliniek iets voor U is? We kunnen dit gecombineerd aanbieden met bijvoorbeeld workshops en catering. In de Zoutkliniek hebben we twee kamers met verschillende functies en therapieën ontworpen waar bedrijven baat bij zullen hebben. De Sofia kamer is de grootste zoutkamer in onze bunker. Deze kamer is geschikt voor 10 personen waar men met collega's in heerlijke ligstoelen kan genieten van een halotherapie sessie. De Rozália kamer zorgt met twee zero gravity massagestoelen voor extra ontspanning en comfort tijdens de zouttherapie sessie. Heeft u interesse in onze arrangementen of wilt u meer informatie m.b.t. onze tarieven en behandelingen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

BUITENPLAATS ROZENLUST/ Uw harmonieuze vergader- en congres locatie

Mocht u ook eens ergens willen vergaderen, dan kan dit altijd bij ons op het terrein in Rozenlust. Stap vooral eens binnen voor een rondleiding. www.rozenlust.nl