Programma's

REGULIERE SESSIES IN DE ZOUTKAMERS

 
Gong Massage & Klankmeditatie

Wilt u een ontspannen en unieke ervaring?

Een boost geven aan uw immuunsysteem en tegelijkertijd u gedachten, ziel en lichaam zuiveren?

Genieten van klanken en trillingen die je soepel in meditatie brengen. Dat kan op zondag 16 januari, zondag 30 januari en zondag 13 februari tijdens een Klankmeditatie groepssessie. Deze nieuwe sessie is een combinatie van Halotherapie & meditatie in de Sophia kamer. Zowel je body als mind zullen een weldadige heling ervaren. Heerlijk liggen in de Sophia zoutkamer voor een helende groepssessie van 50 minuten of kies je voor een 1:1 Gongmassage voor de prachtige Nepalanse Gong in de Praid kamer gevolgd door de Halotherapie? Klankmeditatie heeft een positieve werking op je zenuwstelsel, je spierweefsel en....... je denken! Genieten van klankschalen en Gong die jou onverdeelde aandacht geven met hun unieke klank en helende trilling. .

Reserveer je plek op tijd! Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen .
Prijs: € 35.00

Jessica Miog.

Jessica Miog is geraakt door de betoverende klanken en trillingen van deze oer-instrumenten. Met toewijding bespeelt ze klankschalen, de grote Tam Tam gong en nog vele andere oer-instrumenten. Hiermee brengt ze je in verstilling. Naar de plek waar ware rust en vrede huist..

Massage met Halotherapie in een Zoutkamer

Wilt u een ontspannen en unieke ervaring? Een boost geven aan uw immuunsysteem? De combinatie van een zouttherapiesessie met een lichaamsmassage waar we de Aphrodite olieproducten voor gebruiken is een bijzondere ervaring. Emese Olah van My time relax geeft als ervaren masseur een massage die preventief werkt. De ontspanningsmassage zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker los gelaten kunnen worden in uw lichaam. Tijdens de massage vloeien spanningen, die veel klachten veroorzaken, weg en komt de geest tot rust. Het is een absolute aanrader voor uw lichaam en geest. Het bijzondere klimaat in de zoutkamer Praid van De Bunker Zoutkliniek heeft een positieve uitwerking op je algehele gezondheid. Het verbetert je immuunsysteem en de longfunctie. Het is ontstekingsremmend en helpt bij huidproblemen. Zondag 9 januari en zondag 23 januari tussen 10:30 uur en 17:00 uur kun u uw massage reserveren.

De combinatiebehandeling duurt 50 minuten. (30 minuut massage, 50 minuut halotherapie)

Kosten: € 60.00

Er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar! Reserveer op tijd.

Voor het reserveren kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 010-848 62 37

Combinatiebehandeling: Halotherapie met reiki

Wil je het anders, ontspannen zijn en weet je niet precies hoe je dat het beste aan kunt pakken? Tijdens een duo behandeling halotherapie met reiki, krijgen lichaam en geest rust en energie. In de eerste plaats is Reiki gebaseerd op een overdracht van de energie tussen u en de therapeut. Blokkades in de energiebanen worden, waar mogelijk, opgeheven zodat de energie beter gaat stromen. De behandeling is ontspannen en reinigend. U voelt weer ruimte voor een mogelijk volgende stap in het proces. De Praid zoutkamer is opgebouwd uit mineraalzout. In de kamer wordt hoogwaardig zout verstuift en verspreid. Het bijzondere klimaat in deze zoutkamer heeft een positieve uitwerking op je algehele gezondheid. Het verbetert je immuunsysteem en longfunctie. Daarnaast is het ontstekingsremmend en helpt de behandeling bij huidproblemen.

De combinatiebehandeling duurt 50 minuten.

Kosten: € 60.00

Laatste vrijdagen van de maand.

Er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar! Reserveer op tijd.

ARRANGEMENTEN VOOR BEDRIJVEN / THEMA GERICHTE PROGRAMMA’S

Bedrijven hebben de laatste decennia laten zien dat investeren in het welzijn van medewerkers loont. Middels zouttherapie, worden medewerkers gestimuleerd om mentaal en fysiek fit te blijven. Ben je op zoek naar een originele plek voor een brainstorm, helende halotherapie sessie, werk-uitje of voor een leuke middag met collega’s of medewerkers? Misschien dat een van onze groepskamer bij De Bunker Zoutkliniek iets voor U is? We kunnen dit gecombineerd aanbieden met bijvoorbeeld workshops en catering. In de Zoutkliniek hebben we twee kamers met verschillende functies en therapieën ontworpen waar bedrijven baat bij zullen hebben. De Sofia kamer is de grootste zoutkamer in onze bunker. Deze kamer is geschikt voor 10 personen waar men met collega's in heerlijke ligstoelen kan genieten van een halotherapie sessie. De Rozália kamer zorgt met twee zero gravity massagestoelen voor extra ontspanning en comfort tijdens de zouttherapie sessie. Heeft u interesse in onze arrangementen of wilt u meer informatie m.b.t. onze tarieven en behandelingen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

BUITENPLAATS ROZENLUST/ Uw harmonieuze vergader- en congres locatie

Mocht u ook eens ergens willen vergaderen, dan kan dit altijd bij ons op het terrein in Rozenlust. Stap vooral eens binnen voor een rondleiding. www.rozenlust.nl