· 

Nieuwsbrief van de Bunker Zoutkliniek 1

April opende de Bunker Zoutkliniek haar deuren om de heilzame zuiverende therapie aan te kunnen bieden aan iedereen die op zoek is naar medicijnvrije alternatieve behandelingen. Mensen kunnen bij ons terecht voor long- en huidaandoeningen of simpelweg zijn of haar immuunsysteem een extra boost geven. 

Deze afgelopen maanden is er veel op de achtergrond gebeurd. Zo zijn wij nu aangesloten bij de Salt Therapy Association. Deze vereniging waarborgt kwaliteit en kennis onder haar leden. Het personeel van de bunker heeft het diploma van Basis Medisch kennis op hbo-niveau en Halotherapist certificaat behaald. Nu zijn we druk bezig met het werken aan een samenwerking met zorgverzekeraars zodat meer mensen baat kunnen hebben van onze therapie.

Halotherapie & Herstel Long Covid 

 

Steeds vaker krijgen wij de vraag of Halotherapie kan helpen bij het herstel van het Long Covid klachten.   

Het antwoord is: Ja, het kan zeker helpen. Zouttherapie heeft namelijk niet alleen een positieve werking op de luchtwegen maar helpt ook bij een goede weerstand en dat is nou juist heel erg belangrijk na een periode van ziekte.

In dit artikel van het AD: lees hier

Lees een stuk over iemand met een erg positieve ervaring met Halotherapie na het krijgen van Corona.

In de volgende artikelen kunt u ook over de Bunker Zoutkliniek een stukje lezen:

De Havenloods

AD

Herfst actie

Zoals je vast wel hebt gemerkt worden de dagen weer korter en komt de zomer echt tot zijn einde. Het is tijd om het immuunsysteem voor te bereiden op de aankomende weersveranderingen.

Maar niet getreurd, want in oktober hebben wij een hele leuke aanbieding voor u!

Maak nu gebruik van onze herfst actie!  Neem een vriend of vriendin mee en u krijgt 25% korting op de tweede kaart. De actie is geldig vanaf 7 oktober tot en met 31 oktober voor gebruik van de Sofia kamer.

U kunt hier onder gelijk boeken

Gezond Lichaam & Gezond Geest

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij De Bunker Zoutkliniek en weten van de verschillende programma’s die we in combinatie met halotherapie aanbieden?

 

Programma's

 

Volg ons op Facebook en Instagram.

 

Deel artikel op